Dit wordt het jaar van Good Stuff! Books

Het jaar van de Rat? Het jaar van de Kreeft? Het jaar van de Haai? Vergeet het! 2020 wordt het jaar van Good Stuff! Books. Een helderziende zag het al in de kaarten liggen. Dus dat kan wel tellen. Het ziet er in elk geval naar uit dat Good Stuff! Books in 2020 gaat groeien. Van baby tot reus. Enfin, reusje misschien. Ook goed. In elk geval er staan een aantal mooie boekproducties op stapel. De succesvolle en alom bejubelde debuutroman ‘Ik ging naar de dokter’ krijgt dit jaar nog een opvolger. Erik Segers is zich momenteel volop in ‘t zweet aan ‘t schrijven om z’n tweede roman nog voor de zomer op de markt te krijgen, zodat u die aan ‘t zwembad in Griekenland of Spanje of in de strandstoel in de tuin kan lezen. Thuis in de luie zetel kan ook. In de kelder wordt afgeraden.

RECENSIE

De positieve reacties op ‘Ik ging naar de dokter’ blijven maar komen. Zoals deze, onlangs op de website van De Boekenkast. Mooie dinges…

PIJPLIJN

En verder kunnen we al verklappen dat er een biografie in de maak is met veel foto’s. Over een BV die veel te vertellen heeft. Dat komt goed uit, want niks vertellen in een boek, is maar sneu. Er is ook een wetenschappelijk boekproject lopende, waar de wetenschappers van Good Stuff! Books in alle stilte en in ‘t grootste geheim aan werken. Uiteraard kunnen we daar dus nog geen letter over kwijt. En tot slot kunnen we ook verklappen – want Erik vertelde het al in een radio-interview op JOE – dat er een kinderboek in de pijplijn zit. Onze onvolprezen Good Stuff! Books illustrator Sigrid Vanhoutte is zich daar momenteel volop creatief mee aan het uitleven. Komt goed. Groet!

PLEZIER

Tot slot, voor we het vergeten. Enfin, ik was ‘t al vergeten. Maar ‘t schiet me nu weer te binnen: onze beste wensen (van iedereen hier bij Good Stuff! Books) voor een schitterend en zaligmakend en vredevol en spraakmakend 2020. Dat het een jaar moge worden met veel schitteringen, zaligheden, vrede, spraakmakende good stuff en vooral: veel plezier!

One Reply to “Dit wordt het jaar van Good Stuff! Books”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.