Goed zo, Meisje!

Het Meisje doet het goed, zeer goed zelfs, om niet te zeggen: uitmuntend. Laten we het maar gewoonweg zeggen: ‘Een meisje met twee borsten’ doet het uitmuntend. De positieve recensies blijven maar komen. Telkens vijf sterren, een mens raakt er op den duur aan gewend.

‘Erik Segers is uniek in het schrijverslandschap. Wie ‘Ik ging naar de dokter’ gelezen heeft, kan dit beamen. De manier waarop hij een verhaal schrijft en zijn verbeelding is echt ongezien. Als je denkt van nu kan het niet meer straffer worden, dan heb je het mis. In ‘Het meisje met twee borsten’ komt Erik Segers nog straffer uit de hoek dan in zijn debuut! ‘Het meisje met twee borsten’ is een verhaal vol grappige situaties, intriges en absurde toestanden. Alle kleurrijke personages in het verhaal hebben één ding gemeen: borsten. De ene borstenman wil er heel veel, de andere komt toe met twee en ook de vrouwen zijn niet vies om hun heerlijkheden tentoon te stellen. ‘Een meisje met twee borsten’ is een prachtige dolkomische roman waar je niet genoeg van krijgt. De auteur trekt alle registers open en weet tot zelfs de grootste zuurpruim aan het lachen te brengen,’ lezen we in een mooie recensie van De Boekenplank.

De volledige tekst lees je hier:

De trailer doet het ook goed, zeer goed zelfs, om niet te zeggen: uitmuntend.
Laten we het maar gewoonweg zeggen: de trailer van Het Meisje doet het uitmuntend. Al bijna 10.000 views. Dat verdient… een standbeeld? Nee, te veel eer. Een mooi mondkapje? Nee, toch liever niet. Een applausje? Yes, why not. En een hiephiephoera voor het Meisje! Want ze doet het goed, zeer goed, uitmuntend zelfs. Of hadden we dat al gezegd? Ach, het kan niet genoeg gezegd worden. Goed zo, Meisje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.