Ik heb het niet gedaan!

Even een hardnekkig gerucht de wereld uit helpen. Ik heb dit écht niet gedaan. Echt niet. Waarover gaat het? hoor ik u denken. Wel, het gaat over ‘BV-DAY’, de thriller/mediasatire van onze BV-auteur Chris Van Gansbeke. Nogal wat mensen vermoeden dat ik hierachter schuilga. Zoals je ziet: ik verstop me niet. Ik ben de uitgever van dit leuke boekje, maar ik ben níet de schrijver. Om diverse redenen. Ten eerste: ik ben geen BV-auteur. Ten tweede: ik schrijf geen dunne boekjes. Ten derde: ik schrijf geen thrillers. Ten vierde: ik schrijf geen mediasatires. Ten vijfde tot ten honderdste: geen enkele hint die in het boek wordt gegeven wijst in mijn richting. De zoektocht naar de identiteit van Chris Van Gansbeke is dus nog steeds in volle gang. Er zijn al behoorlijk wat verdachten: Guy De Pré, Wouter Deprez, Herman Brusselmans, Leen Demaré, Ivo Pauwels, Christel Van Dyck, Peter Van de Veire, Geert Hoste, Showbizz Bart, Meredith Van O, Vitalski, Stany Crets, Dimitri Verhulst, Herman Van Molle, Marijn Devalck, Johan Verminnen, Bavo Claes, Tom De Cock, Alexandra Potvin, Nic Balthazar, Martine Prenen, Mitta Van der Maat, Sven Ornelis… Het lijstje wordt elke dag langer. Stuur gerust uw gok naar info@goodstuffbooks.be. De hoofdprijs is niet mis: alle boeken die in de toekomst nog bij Good Stuff! Books zullen verschijnen. Liggen al in ‘t verschiet: roman van Ernst Löw (verschijnt eind september), muziekboek van Guy De Pré (verschijnt eind oktober), nieuwe roman van ondergetekende (verschijnt begin volgend jaar) en dat belooft een dikke kluif te worden waar nog wel wat werk aan is. Geen tijd dus om boekjes zoals ‘BV-DAY’ uit m’n pen te schudden. Dat laat ik over aan Chris Van Gansbeke. Wie is hij of zij? U zoekt toch ook? Veel succes. En vooral: veel leesplezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.