In de krant

‘Je bent bang voor het succes’, zei acteur/verhalenbedenker Aron Wade me een dik jaar geleden, toen hij merkte dat ik twijfelde om mijn roman op de buitenwereld los te laten. Hij wist me uiteindelijk toch te overtuigen. Het boek is nu out in the open. En daar ben ik Aron dankbaar voor. De recensies en reacties zijn overweldigend positief. Ik sta er werkelijk van versteld. ‘Ik ging naar de dokter’ blijkt een succes te zijn. Leuk. Bijzonder ook is de aandacht die ik krijg. Terwijl ík normaal gezien de vragen stel in een interview, is het nu aan míj om de vragen te beantwoorden. Het is een iets anders, de wereld op z’n kop. Geeft een ander perspectief.

Vandaag stond ik in de krant. In Het Laatste Nieuws, in de editie Antwerpen & Zuidrand, met déze ronkende bovenkop: Journalist maakt furore met debuutroman ‘Ik ging naar de dokter’. Oké! Leuk. En een XL-versie van het artikel staat online te lezen op hln.be (zie link hieronder), met niet één maar drie foto’s. ‘t Kan niet op! 🙂 Tja, best wel leuk al dat succes. Ik zal er maar snel wat van genieten, voor het weer voorbij is.

https://www.hln.be/in-de-buurt/kontich/kontichnaar-maakt-furore-met-debuutroman-ik-ging-naar-de-dokter-met-complimenten-van-herman-brusselmans~a258aaa5/?fbclid=IwAR0L5gYBaM4-SqBSKoJ2T9EZtgYUm8t33C_7hCnpz5C6xRkepeMHoNywCfc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.