Le nouveau De Pré est arrivé!

Zo om de dertig jaar schrijft Guy De Pré een boek, en dat is nu weer het geval.

In 1991 was er ‘De Pré Historie’, het boek van het gelijknamige iconische radioprogramma dat hij al sinds 1984 iedere zondagochtend op Radio 2 presenteert.

Volgende week – op 22/11/22 – verschijnt ‘De Pré Selectie’, het boek van het gelijknamige televisieprograma op TV PLUS, waarin Guy een selectie maakt uit zijn eigen platencollectie. De ‘100 beste’ vind je in dit boek (op grootte van een singlehoes). Bij elke plaat vertelt hij een pittig verhaal gekruid met z’n typische fijne humor, historische feiten, persoonlijke bedenkingen, en leuke wist-je-datjes.

Op vrijdag 25 november stelt Guy z’n boek voor aan de pers. In de Raadzaal van het Gemeentehuis in Kontich, de thuishaven van zowel Guy De Pré als onze uitgeverij Good Stuff! Books. Vandaag mocht ik hem als uitgever alvast het eerste exemplaar van ‘De Pré Selectie’ overhandigen. We waren allebei blij als een groot kind. Want ‘t is echt een mooi boek geworden. Met dank aan onze fantastische graphic designer Sigrid Vanhoutte die de look and feel van dit kleinood heeft bedacht en gekneed tot een waar kunstwerkje.

Op de persvoorstelling gaan we daar zeker een glaasje (aangeboden door onze sympathieke sponsor Immo Point Zuidrand) op drinken. Zo om de dertig jaar mag dat weleens, hé?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.