ERIK SEGERS
‘Een meisje met twee borsten’

Een zomers verhaal,
van hier tot in Mexico!

‘Ik ging naar de dokter’ kreeg van Herman Brusselmans het predicaat ‘voorwaar een komische roman’ en werd op tv voorgesteld in ‘Gert Late Night’. ‘Soms mag een roman ook gewoon eens heerlijk onnozel of schaamteloos romantisch zijn. Zeker als de schrijver er ook spitsvondige woordgrapjes en hier en daar een pittige levenswijsheid bovenop gooit’, schreef literair recensente Caroline De Ruyck in Het Laatste Nieuws. Dr. Jeff Hoeyberghs sprak van ‘werkelijk geniaal’ en ‘het beste Nederlandstalige boek’. De Nederlandse recensent Peter van Bavel zwaaide gul met lof: ‘De verhaallijnen balanceren tussen geniaal en gek. De personages lijken weggelopen uit de stripalbums van Urbanus. Een cadeau om te lezen en het beste medicijn tegen verveling. Vier pijnstillers en vijf sterren voor dit boek.’
Veel wild enthousiaste lezers smeekten om een vervolg. ‘Waar blijft je tweede roman, Erik?’ vroeg Brusselmans onlangs. Het tweede boek is er nu, bijna. Van ’t zelfde laken een broek, maar anders.

‘Een meisje met twee borsten’ gaat over een jongeman die weg wil uit z’n saaie bestaan en op zoek gaat naar zijn droomprinses M., twee meisjes in New York en hun queeste naar geluk én drie gangsters die op vernuftige wijze uit de gevangenis én een nonnenklooster weten te ontsnappen en vluchten naar Mexico. Drie spannende en hilarische verhalen die zich gaandeweg met elkaar verweven tot een groots en doldwaas avontuur vol bizarre en absurde situaties, zinnenprikkelende uitspattingen en een climax waar je nat en droog van wordt. Een lach en een traan, een zucht en een zoen. En soms wat meer, en soms wat minder. Waarbij de vraag blijft: wie is M.? En het onmiskenbare feit dat het evidente niet evident is.
Voorwaar een komische roman, alweer.

Boektrailer op YouTube:

Erik Segers bij Tom De Cock, in de Boekenmarathon, Boekenbeurs2020

Recensies:
https://www.hebban.nl/boek/een-meisje-met-twee-borsten-erik-segers#reviews

‘Een meisje met twee borsten’ – Erik Segers

Een meisje met twee borsten

#Recensie #GoodStuff!Books : Een Meisje Met Twee Borsten – Erik Segers @ErikSegers

Recensie: Een meisje met twee borsten – Erik Segers

Een meisje met twee borsten

DE ROCKSONG VAN HET BOEK:
https://www.youtube.com/watch?v=2mRWOIBcQC4