Nieuws van de dag

Op de Showbizzsite (www.showbizzsite.be) staan we vandaag bij het nieuws van de dag. En we staan daar in goed gezelschap. Toch wel fijn dat mijn uitgeverij (Good Stuff! Books) en mijn eerste roman (‘Ik ging naar de dokter’) flink wat aandacht krijgen in de media. Terecht, uiteraard. 🙂 Maar toch fijn! De wereld is dan toch niet om zeep, zoals een Vlaamse komiek ooit vrolijk zong. ‘De meeste mensen deugen’, meent de Nederlander Rutger Bergman in zijn boek dat hij ook zo heeft getiteld: ‘De meeste mensen deugen’. En die mensen maken natuurlijk van alles mee, leuke dingen, erge dingen, vreselijke dingen, maar ‘t is hoopvol om te horen dat ze deugen. En dat ze de moed erin houden. Wie de ellende van het leven toch niet aankan, die kan best even naar de dokter gaan, of nog beter: mijn roman ‘Ik ging naar de dokter’ lezen. Want lachen is het beste medicijn. Daarom is ‘t ook goed dat mijn boek nu bij het nieuws van de dag staat. This is good stuff!

https://www.showbizzsite.be/nieuws/dag-allemaal-journalist-erik-segers-start-eigen-uitgeverij-1659976

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.