Olé, olé, op tv!

De boot schommelde niet, maar ik wiebelde toch wel behoorlijk op m’n stoel in de Bar Late Night. Vooral toen ik ongeduldig en in spanning zat te wachten tot James Cooke me zou komen interviewen. Ja, ik geef toe: ik was best wel wat zenuwachtig. Toch spannend zo’n gastoptreden op tv. Het interview was op voorhand voorbereid, een productiemedewerkster had het gesprek met mij overlopen, de vragen én wat ik daarop best kon antwoorden. ‘Hou het kort’ was de boodschap. Uiteindelijk duurde het interviewtje zes minuten, na de montage schoten er nog drie minuten van over. Kort maar krachtig. Beter drie minuten op tv dan zes minuten in de zee. Of hoe zeggen ze dat? In elk geval: ikke blij.

Dankjewel ‘Gert Late Night’ en VIER.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.